2012-09-20
 Egy órája hívott az ügyvéd hogy most hívták a Csepeli bíróságról hogy előreláthatólag elmarad a holnapi tárgyalás a bíró megbetegedése okán. Hmm nagyon nem akar ez az ügy haladni.

Mellékes információként megtudtam hogy az Ariana is bejelentett 2 tanút az ügyben (több mint egy év elteltével).

Kiváncsi vagyok ki lehet az a 2 tanú. Talán a takarítónő akivel együtt takarítottunk 2 napon keresztül? Vagy a vizes aki a lejárat napján benézett, majd kijelentette hogy neki nincs ehhez cucca de majd másnap visszajön? Esetleg a villanyszerelő aki felszerelt annyi kapcsolót és dugót amennyit találtunk szerteszéjjel (de így is lecsapkodta a biztosítékot)? vagy a srácok akik 2 nappal a lejárat után átjöttek vésni, faragni az ajtókat, de nem sikerült nekik megcsinálni mert annyira öregek voltak és megvetemedtek a keretek, és pár ajtót egyáltalán nem találtak? Hmm Meglátjuk.
Egyébként épp a napokban láttam a neten, hogy a cég kiadóként hirdeti azokat a lakásokat berendezettként havi 100.000+rezsiért. Ez így rendben is van. Csak építés évének a hirdetésben 2011 van megjelölve holott ezek 2005-2006 környékén épültek, és 2011-ig amortizálódtak. Ez még jó esetben is megtévesztés. :)