Print
Category: My Blog
Hits: 1971

 

2008-04-02

Nos egy újabb izgalmas nap. Tudom tudom mondták már páran hogy egyszer valakit nagyon fel fog húzni ha a tahóságát világgá kürtölöm, de még mindig vallom hogy ezért nem nekem kell szégyenkezni és a jól megszokott "húzzuk meg magunkat" módszertől soha a büdös életben nem fog semmi sem változni. Szóval pont ezen okból kifolyólag úgy gondoltam Európa meg kultúrált társadalom, kultúrált közlekedés kultúrált emberek. De be kell látni, ez még nagyon Balkán. Sokkal inkább mint Bulgária. Szerintem igazából Európában sehol nem fordulhatna elő hoyg ha az ember veszélyezteti a körülötte közlekedőket és ezt valaki szóvá teszik, akkor a tahóha az út közepén megáll, kocsit rángat, csapkod rongál és fenyegetőzik. De végülis mire számítunk? Hogy ezek maguktól megváltioznak? Vagy hogy jön a jó tündér és az összes tahó barmot huss fehér békává változtatja amiken utólag cask át kell gurulni és a placcsanás kiséretében búcsút intézni?
A mai szitu konkrétan az élessaroknál történt. Ugye a fehér út irányából az élessaroknál két sáv kanyarodik balra vissza, egy pedig egyenesen a liget tér felé. Én rendesen egyenes sávban, lámpa zöld, elindulok, mire a balra kanyarodó sávból emberünk keresztül a piros lámpán, kikerülve a járdaszigetet bő gázzal megindult. Mivel ott már másik sáv is mellettem jobbra, ott pedig autók, túl sok lehetőség nem volt a menekülésre. Csórikám 10 centivel előttem bevágott, amit meg is örökítettem. (jó is az a fényképező a műszerfalon). Az első lámpa persze megfogta akol azért csináltam egy képet a rendszámról mire embererünk kiugrik a kocsiból üvöltve hogy "mijafasztcsiálszköcsög"
-Fényképezek.
-Add ide a gépet de azonnal.
-AZt talán nem.
-TÖröld le bazzeg (11-szer elmondva mintha hallássérült lennék)
-Ha nem tetszik, fel lehet jelenteni.

Erre emberünk habzó szájjal próbált nyomatékot adni mondandójának. Persze csinos portrék készültek róla. Közben a lámpa zöld, én kikerülöm és megyek tovább, otthagyva idegében vergődni.  Valóban mókás jelenség :) Ízelítőnek itt egy pillanatkép emberünk szépségéről :)