2008-03-25

Sajnos lustaságból megint nem hordtam magammal a gépet így nem tudtam a tahó állatkert pár díszes példányát közkinccsé tenni.

Ezt most egyből két példánnyal pótolnám is.
Az első emberünk húsvét vasárnap a lórinci temetővel szembeni OMV kútnál fordult meg. Az még csak csak hogy a behajtani tilos oldalon gurult be a kútra, hiszen ezzel itt nem szokás foglalkozni. Az viszont pár emberben felnyomta a pumpát hogy azon a behajtó úton le is parkolt hogy bemenjen a shopba. Végülis mindenki le van szarva. Ezután jött a poén mert ugye arrafele lehet csak kihajtani a kútról és mint a rendes emberek így is tettek amit emberük egy "mi a f@szért nem tudsz kiengedni" majd egy "te is hülye köcsög" és a harmadik autósnak egy "k.. anyád paraszt " harci felkiáltással adta tudtára hogy ő bizony ha szembe akar menni a forgalommal akkor arra is megy. Erre kialakult egy kissebb szóváltás, és mivel némi rutint szeretme már az efféle korlátolt barmok terén, gondoltam ha tilosban jött be akkor tilosban is fog kimenni.
Láthatóan így is tett. Persze kiszúrta hogy fényképezem így én is kaptam a felmenőim irányába egy kedves üdvözlést.

A másik egyed ugye "versenyző". És ugye a versenyző az utak királya (rögtön a kamionok után)
Nos mivel a királyt nem korlátozza semmi és senki, úgy és ott parkol le ahogy nekik tetszik. Az meg kit érdekel ha valaki épp ki szeretne állni a parkolóhelyéről...
Köszönjük Érdi bácsi.