2008-02-20
Szerencsére egyre több helyen látok civil szerveződéseket azon tahó húzások ellen amikor valaki jogosulatlanul beparkol a mozgássérültek helyére. Legyen az egyszerű emberke, vagy kopasz birka esetleg rendőr vagy maga Orbán Viktor. Ako ódákat zeng a szociális érzékenységről és hogy segíteni kell az elesetteken és hasonló magasztos eszmékről. De a jelek szerint ezek rá nem vonatkoznak. Hiszen ő a vezér. Ő a kivétel. Erre egy jó példa a lenti kép.

Mint azt az Index.hu megírta http://index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/park8271/ 
majd egyből utána a fidesz.hu szabadkozó levelet dobott ki http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=108781
De lássuk csak ennek a toleráns és odafigyelő pártvezér híveinek véleményét az egyenlőségről és a még egyenlőbbekről. Mert ugye egy fideszes Istennek mindent szabad. (forrás fidesz.gportal.hu)

© lármafa ma 08:20 | Válasz | #61 
Ugyanmár, ki hiszi el, hogy ez Viktor kocsija!
Bogaram, okosabbnak hittelek!

 

 © lármafa ma 09:56 | Válasz | #65 
Jajjjnemá' zs index!

 © Babi ma 11:31 | Válasz | #67 
Nézd, mivel nyugdíjas otthonról van szó, hivatalból ki kell jelölni egy ilyen parkolóhelyet akkor is, ha nincs rá igény. Elképzelhető, hogy nem szokott ott parkolni soha egy mozgássérült, vagyis nincs rá igény. Ezt a helybeliek nyilván tudják, ezért mondhatták Viktornak, hogy nyugodtan beállhat oda, hiszen NEM FIZETŐ-PARKOLÓHELYRŐL VAN SZÓ!

Az ilyen rokkant-kocsi parkolóhely elfoglalása csak abban az esetben szemétség, ha fizetőparkolóról van szó, és valaki azért parkol le ott, hogy a fizetést elkerülje. Ugyanis a rokkantaknak ingyenes a parkolás. Tehát a cikk, amire hivatkozol, mindenképpen csúsztatás, mert szó sincs arról, hogy O.V. azért parkolt ott, mert nem akart volna fizetni. Nem kell bliccelőnek nézni azt, aki nem bliccel!

 

© szalabá ma 13:20 | Válasz | #76 
ki nem szarja le hogy tilosban parkolt, megfigyusz azt mond meg hogy hova tüntették a libsik a 200 biliót? ez érdekesebb lenne
 
 © Babi ma 13:57 | Válasz | #77 
Nem sértette a mozgáskorlátozottakat egyáltalán, és semmiféle kárt nem szenvedtek, ha nem is akarták igénybevenni a parkolóhelyet. Tatabánya nem Budapest, ott nincsenek olyan súlyos parkolási gondok, mint itt, mondjuk a belvárosban. És ez a nyugdíjasotthon ráadásul nem Tatabánya városközpontjában van.
Egy mozgáskorlátozott érdeke csak akkor sérül, ha a fizetőparkolóban foglalják el a helyét, és ő kénytelen olyan helyre beállni, ahol fizetnie kell.
Én nem azt akarom bizonygatni, hogy ez most szabályos parkolás volt, de hidd el, hogy senkinek nem sérült az érdeke. Vagy feljelentette valamelyik mozgássérült a kocsi tulajdonosát amiatt, hogy nem tudott beállni az őt megillető helyre? Vagy a közlekedési rendőrségtől feljelentette valaki? Ma már képet is elfogadnak egy feljelentés esetén a szabálytalankodóról. Na, ugye, hogy nem jelentette fel senki? Ne mondd, hogy O.V. összejátszik a rendőrséggel!

És miért nem látszik a rendszám, csak itt ott egy-egy apró részlete? Ne mondd azt, hogy azért, mert sáros volt a rendszámtábla, hiszen ragyog a tisztaságtól a kocsi! És azt se, hogy O.V. védelme szempontjából tette felismerhetetlenné, aki a képet felrakta a netre.(Akkor teljesen letakart lenne a rendszámtábla!) Ha Viktoré volna az az autó, akkor direkt jól látható lenne rajta a rendszám bizonyíték gyanánt.
Nyilván, az adott időpontban nem járt a helyszínen balliberális ellenség, hogy lefotózta volna a kocsit. Valószínű, hogy utólag lett készítve ez a fotómontázs egy ugyanolyan kocsiról, hogy szemléltesse a "szörnyű, jóvátehetetlen gaztettet" a jóindulatúnak cseppet sem nevezhető ballib. média. Ezért nem látszik a rendszám! Trükkök százainak egyikével állunk szemben ebben az esetben is! Semmi értelme nincs ezt tagadni! Méghogy egyik oldalon sem állsz! Tudod mekkorát hazudtál akkor, amikor ezt írtad? Jó hogy mi O.V.-t védjük, de mi sosem hazudtuk azt, hogy a barikád egyik oldalán sem állunk!!!
 Szóval ugye vágjátok kedves emberek. Nem sért szabályt az aki nem azért parkol mozgássérült helyre mert meg akarja spórolni. Aki csak lusta hogy messzebről sétáljon be az áruházba, az teljesne normális. És perszer mert VIktor megcsinálhatta, így ez legálissá vált azokban a körökben.

Gratulálok a nagy vezérnek és idióta híveinek.